Slimme en voordelige loodvervanger

Artikel delen

Ubiflex van Ubbink is een loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen. Voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen is er Ubiflex Ribbel, voor extreme temperaturen is er Ubiflex Extreme. Voor de overige toepassingen gebruikt u Ubiflex Standaard.

Snelle verwerking

Ubiflex Extreme

Ubiflex kan zonder problemen op lange lengtes worden verwerkt, mede omdat het zo licht is. Voordeel is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U kunt gemakkelijk hele rollen mee naar uw werkplek nemen, afhankelijk van uw keuze tot 6 of 12 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg. Ubiflex knipt of snijdt u eenvoudig op maat.
Bij extreme windbelastingen kunt u Ubiflex extra zekeren met Ubiflex lijmkit of de Ubiflex panklem. Het product geeft stevigheid en een strak uiterlijk, waarbij het matte oppervlak een mooi geheel vormt met het dakvlak. Er ontstaan geen strepen op de pannen of langs de gevel.

Compleet programma

Ubiflex Ribbel

Ubiflex Ribbel voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen, is een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage, waarin aan de onderzijde een ribbel is aangebracht van circa 10 cm. Ubiflex Ribbel brengt u met de gladde kant perfect aan onder bijvoorbeeld het kozijn van uw dakkapel.

Ubiflex Extreme voor blijvende prestatie bij extreme weersomstandigheden, is de nieuwe en soepele variant loodvervanger, op basis van siliconen met aluminium versterking en heeft de ‘look en feel’ van lood. Ubiflex Extreme heeft dezelfde voordelen als de bitumen varianten, maar levert ook een blijvend uitmuntende prestatie bij extreem hoge en extreem lage temperaturen -30°C tot +180°C.

Ubiflex Standaard

Ubiflex Standaard voor alle overige toepassingen, is een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage.

Productadvies op maat

Heeft u vragen over Ubiflex of zoekt u een oplossing voor een specifieke toepassing? Kijk dan op www.ubiflex.nl of bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via productadvieslijn@ubbink.nl.

Ubbink
www.ubiflex.nl