Sterke merken onder 1 dak

Artikel delen

Tijdens Bouw Compleet zal A.S.F. Fischer als vanouds met diverse sterke merken vertegenwoordigd zijn. Ditmaal zijn dat Grabber (gipsplaatschroeven), Diager (boren, zagen, bits), ABC Adamas (scheurherstelprogramma) en uiteraard het eigen merk WOODIES Ultimate (houtbouwschroeven).

Naast bovengenoemde merken zal A.S.F Fischer haar nieuwe merk diamantgereedschappen InterDynamics uitgebreid onder de aandacht brengen. InterDynamics staat voor een compleet assortiment diamantzaagbladen voor elke machine, diamantboren voor nat- en droogboren, diamantboormotoren en bijbehorende boorstatieven, steen- en tegelzaagmachines, muurzaagmachines, sleuvenzaagmachines en alle bijbehorende accessoires. Doormiddel van demonstraties maakt de bezoeker kennis met onder andere dozenboren, wax tegelboren en Perfectmate diamantschijven.

Extra aandacht zal worden besteed aan de onlangs geïntroduceerde WOODIES Shield. Deze schroeven van gehard staal met een extra corrosie werende EP5 coating zijn veel sterker dan RVS schroeven, aldus de leverancier. De schroeven zijn milieuvriendelijk gecoat en ze kennen een uitstekende chemische- en zuurbestendigheid. De WOODIES Ultimate is tevens één van de weinige merken schroeven welke is voorzien van een ETA certificering. Daarmee voldoen de houtbouwschroeven aan de hoogste technische eisen van bouwveiligheid en zijn ze met name geschikt voor constructieve bouwdelen.

Bezoek A.S.F. Fischer op Bouw Compleet; hal 4 stand 417

A.S.F. Fischer
www.asf-fischer.nl