Tegelzaagmachines voor professioneel gebruik

Artikel delen

Norton Clipper heeft een zeer ruim assortiment van professionele tegelzaagmachines.
Bij elke tegelzaagmachine wordt een diamantzaag uit het hoogste segment geleverd. De tegelzaagmachines zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en volledig uitgerust om uw gebruikscomfort en productiviteit te optimaliseren.

Norton Clipper gaat altijd opzoek naar de perfecte match tussen materiaal, machine en diamantgereedschappen. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de gebruiker eenvoudig en comfortabel te werk gaat, met een zeer nauwkeurig zaagresultaat.

De machines zijn professioneel, krachtig, makkelijk in gebruik en transport. De robuuste frames bieden stabiliteit. Met deze robuuste tegelzaagmachines kunt u efficiënt en met een perfecte nauwkeurigheid verschillende materialen zagen; keramiek, porselein, glas, graniet, marmer en natuursteen, ongeacht of u grote of kleine tegels zaagt.

Naast diamantgereedschappen en machines biedt Norton Clipper sinds kort ook slijp- en schuuroplossing. Norton Clipper heeft het assortiment uitgebreid met afbraam- & doorslijpschijven en flexibele schuurmiddelen zoals schuurvellen, schijven, rollen specifiek voor bouw gerelateerde werkzaamheden.

De producent legt de focus op de machine, het diamantgereedschap én de gebruiker. Norton Clipper optimaliseert uw productiviteit, zorgt voor precisieresultaat en maximaal gebruikscomfort.

Norton Clipper
www.nortonabrasives.com/nl-nl