Glasfolie, een optimale bescherming tegen inbraak

Artikel delen

Een pand kan goed beveiligd worden met een alarminstallatie of camera’s, maar de ruiten blijven het meest inbraakgevoelig. Een alarmsysteem schrikt af en zorgt ervoor dat men gewaarschuwd wordt. Dit is effectief, maar wel te laat. De inbreker is dan immers al binnen.

Man Protection biedt een oplossing om het inbrekers lastiger te maken; inbraak vertragende folie.
Door het plaatsen van deze raamfolie maakt u het glas vele malen sterker en taaier, waardoor een poging tot inbraak wordt bemoeilijkt. Met inbraakvertragende folie op de ruiten, zal de schade bij ruitbreuk aanzienlijk minder zijn, omdat de glasscherven en eventuele splinters in de folie achterblijven. Het beschermt u niet alleen tegen een poging tot inbraak en/of vandalisme, maar verhoogt hiermee ook de persoonlijke veiligheid.

Veiligheidsfolie is uitermate geschikt voor onder andere woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen, scholen, gymzalen en kinderdagverblijven als doorvalbeveiliging, maar ook in de voedingsmiddelenindustrie, zodat glassplinters niet in het voedsel terecht kunnen komen (HACCP regels).

De folie is glashelder en tevens 99% UV-werend en voorzien van een hardcoat beschermlaag. Montage vereist geen bouwkundige aanpassingen en het product is eenvoudig schoon te maken. De folie voldoet aan bouwnormen NEN3569/EN12600/EN356 en de HACCP norm.

Naast veiligheidsfolie biedt Man Protection een breed assortiment aan raamfolies voor diverse doeleinden; het weren van warmte, licht en schadelijke UV-straling (99,9%), maar ook toepasbaar met betrekking tot isolatie, privacy of reclameprints.

Man Protection
www.manprotection.nl