Collabo Touch: innovatie in de bouwkeet

Artikel delen

Vorig jaar publiceerden we hier een artikel over de inzet van Collabo Touch multitouch tafels bij het Ingenieursbureau van Amsterdam. Binnenkort volgt de plaatsing van een multitouch tafel in de bouwkeet van een nieuw op te starten project.

Met als toekomstvisie een papierloze bouwkeet door de inzet van multitouch tafels, is de Collabo Touch inmiddels verder doorontwikkeld. In samenwerking met het Ingenieursbureau van Amsterdam heeft Collabo Touch hiervoor een grote stap gezet, met de plaatsing van een 4K UHD multitouch tafel in de bouwkeet van het project Overamstel. Binnenkort volgt de plaatsing van een multitouch tafel in de bouwkeet van een nieuw op te starten project in IJburg.

De multitouch tafel van Collabo Touch zal te zien zijn op de bouwbeurs van 4 tm 8 februari in de jaarbeurshallen in Utrecht. Samen met ATC PDFadvies is Collabo te vinden in hal 8 stand F022. Een unieke kans voor de bezoekers van de beurs om zelf te ervaren wat een multitouch tafel in de praktijk kan betekenen.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk onderstaande video.