Efficiency en kwaliteit in Prefab-raamdorpels

Artikel delen

Raamdorpelelementen B.V. uit Bladel verlijmt sinds 2002 losse raamdorpelstenen tot elementen. Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert.

Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is. “Er zijn nog wel metselaars die heel secuur een rechte raamdorpel kunnen maken, maar dan zijn ze langer bezig en dan wordt het te duur.” “Bij ons in de fabriek gebeurt het verlijmen van de losse dorpels automatisch en onder de meest gunstige verwerkings- en arbeidscondities, waarbij we het proces kunnen sturen tot dat het element helemaal uitgehard is. Dat verlaagt de faalkansen op de bouw en dus de kosten.”

Het is niet verwonderlijk dat steeds vaker wordt gekozen voor het comfort, de kwaliteit èn de lage kosten van deze oplossing. Raamdorpel.nl is online bereikbaar voor offertes en bestellingen binnen één minuut. Dat is mogelijk dankzij het online systeem op de website www.raamdorpel.nl. Inmiddels zijn er op deze manier al meer dan 100.000 offertes uitgebracht.

Wie voor de eerste keer inlogt, ziet alle producten maar met de prijzen voor de particuliere markt. Zodra het account is geactiveerd, worden automatisch de aannemersprijzen of bouwmaterialenhandelprijzen getoond. In het programma kunnen de offertes worden bewaard en zelfs aangepast als de specificaties van het werk wijzigen.

“Bij ons is alles gericht op een hoge kwaliteit en maximale efficiency. Daarmee helpen we onze klant aan een mooiere winst.”

Raamdorpelelementen B.V.
www.raamdorpel.nl