Brugman paneelradiatoren leverbaar via Technische Unie

Artikel delen

Brugman paneelradiatoren zijn met ingang van 1 januari 2019 ook leverbaar via Technische Unie. De afgelopen jaren werden de radiatoren via één groothandel gedistribueerd, maar door de verdere groei en toenemende vraag naar Brugman paneelradiatoren, is besloten
deze nu ook via Technische Unie op de markt te verdelen.

De officiële start van de samenwerking tussen Brugman en Technische Unie is 1 januari 2019. Voor die tijd zijn de voorraden binnen Technische Unie op het gewenste niveau gebracht en zijn de administratieve processen hierop verder afgestemd.

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland en partner van installateurs voor levering van onder meer alle materialen voor verwarming en klimaattechniek. Door de grote omvang en spreiding van Technische Unie weten installateurs zich verder ontzorgd: Brugman radiatoren zijn vanaf 1 januari a.s. sneller en eenvoudiger op locatie.

Brugman paneelradiatoren staan synoniem voor innovatie en efficiëntie in verwarmingstechnologie. Het assortiment omvat kwalitatief hoogwaardige paneelradiatoren voor alle mogelijke toepassingen in de woon- en werkomgeving. Tot het Brugman assortiment behoren de collecties Casual, Centric, Mini, Classic, Bano en de energiezuinige paneelradiatoren uit de E-collectie voor bijna-energieneutrale woningen en passiefhuizen.

De radiatoren combineren techniek en vormgeving tot een praktisch en fraai afgewerkt en hoogwaardig geheel. De radiatoren lenen zich zowel voor toepassing in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Brugman radiatoren onderscheiden zich door het gebruik van een hoogwaardige staalkwaliteit en een optimaal beschermende KTL-lak en poedercoating. Hierdoor worden de radiatoren met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar geboden. Tevens worden Brugman radiatoren standaard met montagebeugels geleverd.

Brugman
www.brugman.eu/nl