Inbouwoplossing lage temperatuurradiator

Artikel delen

De lage temperatuurradiator Jaga Wandinbouw Hybrid kent tal van inbouwmogelijkheden. Hierdoor kan deze radiator elke ruimte onzichtbaar op temperatuur brengen. Dankzij het Hybrid-systeem in combinatie met een warmtepomp kan het systeem ook light (niet-condenserend) koelen.

Lage temperatuurradiator

Milieuvriendelijke warmtebronnen hebben een modern afgiftesysteem nodig om optimaal te verwarmen bij lage watertemperaturen. Het Dynamic Boost Hybrid-systeem vergroot in combinatie met de krachtige Jaga Low-H2O warmtewisselaar het verwarmingsvermogen van de Wandinbouw oplossing aanzienlijk. Daarnaast is light (niet-condenserende) koeling een optie in combinatie met een warmtepomp. Hierdoor biedt de Wandinbouw Hybrid LT-radiator installateurs een efficiënte oplossing voor maximale energiebesparing in diverse toepassingen, zoals wanden, nissen of vensterbanken. Met een garantie van maar liefst 30 jaar op de warmtewisselaar is dit systeem een betrouwbare oplossing voor energiezuinig en comfortabel verwarmen en koelen.

Automatische schakeling

Het systeem schakelt automatisch tussen verwarmen en light cooling, afhankelijk van de behoefte. De snelle respons op temperatuurschommelingen, samen met de kleine waterinhoud van de radiator, garandeert een nauwkeurige temperatuurregeling in alle omstandigheden.

De compacte radiator is ontworpen voor installatie in vensterbanken, nissen of kasten en biedt zo onopvallend comfort zonder concessies te doen aan het vermogen. Er zijn verschillende opties om de Wandinbouw Hybrid LT-radiator onopvallend te installeren, zolang er voldoende ruimte is onder en boven de radiator voor een optimale lucht aan- en afvoer. Installateurs kunnen de radiator vrijwel overal inbouwen, waardoor ruimte wordt bespaard zonder in te leveren op een comfortabel binnenklimaat.

Dankzij de mogelijkheden om de radiator weg te werken, is dit systeem perfect toe te passen bij verduurzaming van monumentale panden. Door het inbouwen van de radiator blijven authentieke elementen behouden en is alleen het rooster subtiel en stijlvol aanwezig.

Jaga
www.jaga.nl