Ontdek de kansen van duurzaam ondernemen

Artikel delen

Wist u dat meer dan de helft van de consumenten wereldwijd op duurzaamheid let bij alle aankopen die hij verricht? Het wordt daardoor ook steeds belangrijker om producten aan te bieden met een keurmerk. Is uw bedrijf nog niet gecertificeerd? Bent u zich bewust van het belang, maar ontbreekt de tijd om er echt mee aan de slag te gaan? Of voorziet u vooral veel extra werk? Dan bent u bij DuraCert aan het juiste adres om toch aan de slag te gaan met keurmerkcertificering voor onder andere FSC® en PEFC.

Foto: FSC ® Nederland

DuraCert verzorgt advies en begeleiding voor bedrijven die duurzaam willen ondernemen. De organisatie werkt vanuit een innovatieve gedachtegang en heeft tegelijkertijd oog voor wat uw bedrijf uniek maakt. Samen met u wordt bekeken hoe de regelgeving voor certificering in uw bedrijf kan worden ingevoerd. Daarbij ziet DuraCert de bestaande middelen, systemen en processen binnen uw organisatie als startpunt. Als ondernemer kunt u rekenen op helder onderbouwd advies door een vast contactpersoon. Bovendien hanteert DuraCert scherpe tarieven voor certificering en kunt u terecht voor zowel individuele- als groepscertificering.

Neem contact op met DuraCert en ontdek het uitgebreide dienstenpakket met trainingen, advies en begeleiding. Als klant kunt u bovendien snel aan de slag met het gebruikersvriendelijke online klantenportal.

DuraCert
www.duracert.com
FSC-C016391 | PEFC/30-32-500

Bezoek DuraCert op BouwBeurs 2019, Hal 10, Stand F028