Unidek Aero meest verkochte dakelement van Nederland

Artikel delen

Onderzoeksbureau GfK presenteerde onlangs de lijst met 25 meest verkochte dakelementen van Nederland in 2018. In deze lijst staan alle constructieve en niet-constructieve elementen die bij de verschillende bouwmaterialenhandelaren in Nederland volgens de werkelijke kassa-aanslagen verkocht zijn. Het Unidek Aero dakelement met een Rc-waarde van 6.0 is het meest verkochte dakelement van Nederland.

Het element van Kingspan Unidek is voorzien van geïntegreerde verstijvers waardoor grote overspanningen zonder tussengordingen mogelijk zijn. De elementen worden perfect op elkaar aangesloten door de bijbehorende luchtdichte toebehoren, zodat koudebruggen worden voorkomen. Door het unieke ontwerp zorgt het Unidek Aero dakelement voor een nog betere geluidsisolatie en thermische dakisolatie.

Het is geschikt voor vrijstaande en geschakelde woningen en is volledig Bouwbesluit-proof op alle vlakken. Als aanvulling op het Aero productassortiment biedt Kingspan Unidek de populaire totaaloplossingen Unidek Aero Verjonging en Unidek Aero Dakraamkozijn. Hiermee genereert men in een mum van tijd een overstek of een dakraam zonder raveling. Door het complete pakket dat Kingspan Unidek biedt met onder andere een unieke hijsklemservice, zelfborende schroeven en gratis bouwplaatsbegeleiding gaat de verwerking veel sneller en kan men flink besparen op manuren. Daarnaast biedt een goede isolatie natuurlijk direct voordeel voor de eindgebruiker.

*volgens de cijfers van GfK

De GfK Group is één van de vier grootste marktonderzoeksorganisaties in de wereld. GfK biedt betrouwbare markt- en consumenteninformatie waardoor klanten betere beslissingen kunnen nemen. In totaal worden 14,5 miljoen producten bij 425.000 verkooppunten in meer dan 100 verschillende landen geanalyseerd.

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group.