Verbeterde schuimband met KOMO Keur

Artikel delen

Zelfs voor ervaren gebruikers is het juiste schuimband kiezen best lastig. De afmeting van het schuimband is van belang om de juiste afdichting te garanderen. En hoe kies je de juiste maat en pas je die toe?

Omdat illbruck gebruikers gaan voor perfectie heeft illbruck haar TP605 Cocoband met KOMO Keur nog beter gemaakt. De verbeterde versie heeft een groter bereik. Met dezelfde rol kun je nu meer voegbreedtes aan. Uiteraard met 100% functionaliteit. Met één rol TP605 kun je nu meer fluctuatie in de voeg aan. En met de nieuwe Bandwijzer en verwerkingsinstructies kun je eenvoudig het juiste schuimband kiezen en toepassen. Dat is pas slim werken.

Betere producten, die eenvoudiger te kiezen en slimmer te verwerken zijn. Dat geeft het optimale resultaat.

tremco illbruck
www.illbruck.nl