Industriële betonlook in verschillende kleuren

Artikel delen

De vloer- en wandafwerking in betonlook van Forbo Eurocol was al zeer geliefd de afgelopen jaren. Interieurontwerpers en architecten zijn enthousiast over het innovatieve product waarmee je een bijzondere stijl en atmosfeer kunt creëren. Ook tegelzetters gaan steeds vaker voor de combinatie van tegels met BetonDesign. Om de klanten met dit product nog meer keuze te bieden heeft Forbo Eurocol het assortiment uitgebreid met een aantal fraaie standaardkleuren. Daarnaast is het nu mogelijk om te kiezen voor de zogeheten ‘specials’, voor een oppervlakte vanaf 450 m².

‘De hand van de vakman’ bepaalt uiteindelijk hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Fijne slagen zorgen voor een meer levendig effect. Lange slagen houden het juist wat rustiger. Alles uiteraard volledig naar de wensen van de klant. Met BetonDesign creëert hij een strakke, industriële look op vloeren en wanden en zelfs op (winkel)meubilair. En nu dus een nog breder kleurenpallet om uit te kiezen.

De basis van BetonDesign wordt gevormd door diverse grijstinten met daarnaast mogelijkheden voor wit- en groentonen. Door de uitbreiding van de nieuwe kleuren ontstaan er oneindig veel kleurmogelijkheden. BetonDesign kun je toepassen in eigenlijk elke situatie. Thuis of op kantoor, maar ook in winkels en showrooms komt de warme industriële sfeer goed tot leven.

Forbo Eurocol staat voor hun product en waarborgt graag de kwaliteit van BetonDesign. Zij organiseren daarom speciale producttraining voor het professioneel verwerken van BetonDesign in hun eigen instructiecentrum in Wormerveer. Is dit interessant voor jouw bedrijf? En wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling customer Service via +31 (0)75 627 16 30 of stuur een mail naar info.eurocol@forbo.com. Meer informatie over het product BetonDesign vind je op de website.

Forbo Eurocol
www.eurocol.nl