Voegloos alternatief voor de tegel

Artikel delen

Wedi levert al jaren innovatieve oplossingen en geschikte bouwelementen, waarmee dankzij de modulaire opbouw moderne ruimteconcepten voor alle soorten badkamers en natte ruimten eenvoudig, snel en veilig kunnen worden gerealiseerd. Wedi breidt haar productportfolio voortdurend uit: nieuw in het assortiment is de Top-serie met moderne, voegloze designoppervlakken, die passen bij ieder badkamerdesign.

De Top-serie biedt buitengewone oppervlaktedesigns in natuursteenlook en vormt het voegloze alternatief voor de klassieke tegel. De kant en klare designoppervlakken zijn verkrijgbaar als Fundo Top voor inloopdouches en als wedi Top Wall voor wanden en andere rechte oppervlakken.
De nieuwe designoppervlakken vormen een voegloos, aantrekkelijk en onderhoudsvriendelijk oppervlak en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De elementen zijn gemaakt van hoogwaardige, door en door gekleurd composiet en kunnen dankzij hun tijdloze kleurgeving in nagenoeg elk badkamerdesign worden geïntegreerd. Voor Fundo Top zijn de kleuren wit, grijs en antraciet-zwart verkrijgbaar, voor wedi Top Wall zijn grijze en antraciet-zwarte designoppervlakken in natuursteenlook verkrijgbaar.

wedi
www.wedi.de/nl/