Brandwerende Grafiet

Artikel delen

FS705 Brandwerende Grafiet is ontwikkeld om gaten en doorvoeren in muren en vloeren af te sluiten en een 2 uur durende brandwerendheid te bieden. In geval van brand sluit dit product doorvoeren af en is er geen manchet systeem aan de buitenzijde van de doorvoer nodig.

Geschikt voor gebruik in vloeren en wanden. FS705 Brandwerende Grafiet is geschikt voor de volgende kunststof buizen tot maximaal 125 mm: PVC-, UPVC-, ABS-, PE- en PP. FS705 Brandwerende Grafiet is tevens geschikt voor het afdichten van geïsoleerde en ongeïsoleerde metalen buizen en bundels met kabels en E-leidingen. Ook geschikt om toe te passen bij kabelgoten en bij mantelbuizen met kabels in meterkasten.

  • Uniek: geschikt voor kunststof buizen tot en met Ø 125 mm
  • Geschikt voor de meest uiteenlopende brandwerende doorvoeren
  • Toepasbaar in zowel stenen muren als metalstud wanden
  • Eenvoudige verwerking en tijdbesparend
  • Classificatie volgens EN 13501-2

Nullifire
www.nullifire.nl