Snel funderen met schroeffundamenten

Artikel delen

Snelfunderen B.V. is een bedrijf dat schroeffundamenten van diverse merken verkoopt en deze ook monteert. Met een schroeffundament kan snel, exact en duurzaam een fundering worden geïnstalleerd. Schroeffundamenten zijn in Nederland reeds een bekend product in de overkapping branche. Toch worden er continue nieuwe toepassingen gevonden waar schroeffundamenten interessanter en efficiënter kunnen zijn dan traditionele methoden.

Een schroeffundament heeft talloze voordelen. Zo zijn er geen graafwerkzaamheden nodig en hoeft er geen beton gestort te worden. Dit scheelt een hoop tijd, ook omdat er geen droogtijd is. Het fundament is vervolgens direct belastbaar waarbij een zeer grote belasting mogelijk is. De fundering heeft voldoende diepte voor een vorstvrije aanleg. De schroeffundamenten zijn onderhoudsvrij, beschikken over een lange levensduur en zijn herbruikbaar want eenvoudig weer uit te draaien.

Snelfunderen is naast onder andere overkappingen, tijdelijke woningen en zonneweides steeds meer actief in fundering voor de renovatie markt. “We zijn recent in contact gekomen met het Havebo montage team. Specialisten in het monteren van renovatievloeren. In oudere woningen worden op deze manier de houten balken vervangen door materiaal van deze tijd. Duurzaam en bestand tegen warmte, kou en vocht. Schroeffundamenten spelen hierbij een belangrijke rol om de deining van de nieuwe vloeren tegen te gaan.”

Op deze manier blijft Snelfunderen hun bestaande producten ontwikkelen en worden interessante nieuwe markten zoals o.a de renovatiemarkt in de gaten gehouden en waar nodig aangeboord om klanten te voorzien in een kostenefficiënte, duurzame en solide oplossing.

Snelfunderen
www.snelfunderen.nl