Tester gezocht! Aan de slag met de SDS-max combihamer van Metabo?

Artikel delen

BouwTotaal zoekt een professional die stevig aan de slag wil met de nieuwste SDS-max combihamer van Metabo. Meld je aan als kandidaat tester en wie weet mag jij de combihamer houden!

Ben jij zzp’r in de bouw of werkzaam bij een aannemer en kan je de SDS-max combihamer van Metabo goed gebruiken? Meld je dan aan als kandidaat tester en vul onderstaand formulier in. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de machine en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. De geselecteerde tester mag de boorhamer na afloop houden!

Metabo SDS-max combihamer / KHEV 5-40 BL

De powertool beschikt over maximale boorvoortgang en een hoog breekvermogen door een onderhoudsvrije brushless-motor en een krachtig schroefmechanisme. Door brushless-technologie en een robuuste behuizing heeft de machine een lange levensduur. En verder onder andere: hamerboren en beitelen, ontkoppelde handgreep, schokabsorberende oscillatiemassa, Vario-Tacho-Constamatic techniek en veiligheidskoppeling.

Uw ervaringen in een mooi artikel

Wat vond u van de machine? De ervaringen van de tester worden gepubliceerd in een mooi artikel in BouwTotaal.