In de spotlight

Producten
Artikel delen

Vloer-wand en plafond verwarmingssystemen

Leverancier: WARP Systems
Opbouwhoogte: slechts 15 mm
Montage: licht in gewicht, zeer geschikt voor renovatie
Overig: geschikt voor droog-en natbouw, zeer snelle reactietijd

WARP Systems produceert, levert en installeert actieve, dunne, lage en snel reagerende vloer-, wand- en plafondverwarmingssystemen. Energiezuinig en toekomstbestendig.

Droogbouw- en natbouwsystemen

Onder de naam SpeeTherm brengt WARP Systems een droogbouwsysteem op de markt. Dit systeem bestaat uit drukvaste EPS platen voorzien van sleuven. De EPS platen worden los op de vlakke ondervloer geplaatst en voorzien van aluminium profielen. De profielen onttrekken de warmte uit de vloerverwarmingsbuis en zorgen voor een egale temperatuurspreiding onder de afwerkvloer. De groene SpeeTube vloerverwarmingsbuis klikt eenvoudig in de aluminium profielen. Hierna komt op het systeem een geluidsdempende folie waar de eindafwerking op kan worden geplaatst. Het systeem is door zijn lichte gewicht van slechts 3 kg / m² uitermate geschikt voor bijvoorbeeld houten ondervloeren.

Het SpeeTile vloer- en wandverwarmingssysteem is een natbouwsysteem met een minimale opbouwhoogte vanaf slechts 15 mm. Het systeem bestaat uit matten, vloerverwarmingsbuis, een egalisatiemortel en bijkomende montagehulpmiddelen. De SpeeTile matten worden eenvoudig aan elkaar bevestigd. De mat zelf bestaat uit kleine tegels die aan elkaar kunnen worden geklikt en onderling kunnen worden uitgeschoven. Hierdoor kan het systeem snel en afvalloos worden geplaatst. De opbouwhoogte van het hele vloerverwarmingssysteem inclusief de natte egalisatielaag is slechts 15 mm dun. Hierdoor is het zeer geschikt als lage temperatuur warmte-afgiftesysteem van energiezuinige verwarmings- en koelapparaten zoals warmtepompen en zonneboilers.

De vloerverwarmingssystemen van WARP Systems hebben een minimale opbouwhoogte van slechts 15 mm en zijn in veel gevallen een oplossing bij renovatie van woningen waar anders geen vloerverwarming mogelijk zou zijn. Het systeem kan daarnaast ook worden toegepast in wanden en plafonds.

Bijdrage aan een betere wereld

Door het bieden van deze eenvoudige wand-, plafond- en vloerverwarmingssystemen is het voor meer woningen mogelijk om over te schakelen naar lage temperatuurverwarming. Daardoor draagt deze innovatie bij aan het behalen van de wereldwijde klimaatdoelstellingen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl

BouwTotaal