Innovatieve vloerverwarming voor efficiënte renovatie

Artikel delen

In het verleden waren we gewend aan traditionele vloerverwarmingssystemen die over het algemeen dik en traag waren, en bovendien vaak veel tijd in beslag namen bij de installatie, vooral wanneer er een zandcement dekvloer bovenop geplaatst moest worden. Voor renovatieprojecten waren deze systemen vaak onpraktisch vanwege hun aanzienlijke hoogte. Hier moest een oplossing voor komen die sneller en efficiënter was. WARP Systems heeft dit herkend en biedt met de SpeeTile en SpeeTherm systemen innovatieve oplossingen die zowel tijdsefficiënt als functioneel zijn. Een nieuwe generatie verwarmingssystemen die een efficiënte installatie met een toekomstbestendig oogpunt combineert.

Vloerwarming

SpeeTile natbouw systeem: dun, snel, en flexibel

Het SpeeTile systeem van WARP Systems is een watergedragen systeem met een minimale opbouwhoogte van slechts 15mm en een gewicht van 30kg/m², inclusief vulmassa. Deze kenmerken maken het systeem uitzonderlijk flexibel en eenvoudig te installeren, zelfs in complexe of beperkte ruimtes. Het is geschikt voor vloeren, maar kan ook op wanden en plafonds worden toegepast, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen. Het innovatieve klik-breek-schuif systeem van het bedrijf zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie, waardoor het snijden van materialen ter plekke overbodig wordt. Dit bespaart materiaal én tijd. Bovendien werkt het SpeeTile systeem bijzonder efficiënt samen met zowel traditionele CV-ketels als moderne warmtepompen, waarbij het snel reageert op de warmtevraag en helpt bij het besparen van energie.

SpeeTherm droogbouw systeem: lichtgewicht en snel te installeren

Het SpeeTherm systeem van WARP Systems biedt een alternatieve oplossing met een opbouwhoogte van slechts 15mm. Het systeem is opgebouwd uit lichtgewicht materialen, waaronder EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen, en de SpeeTube verwarmingsbuis. Met een totaalgewicht van slechts 3kg/m² is het systeem eenvoudig te hanteren en te installeren, zelfs op instabiele, maar wel vlakke houten ondervloeren. Net als het SpeeTile systeem reageert ook SpeeTherm snel op warmtevraag en draagt het bij aan energiebesparing, zowel in combinatie met een CV-ketel als met een warmtepomp.

Optimalisatie voor warmtepompen

Beide systemen van WARP Systems zijn geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met warmtepompen, wat resulteert in een hoger rendement en een duurzamere werking. Dankzij de lage opbouwhoogte en de nabijheid tot het oppervlak, kan de watertemperatuur van de warmtepomp lager worden ingesteld, wat leidt tot een efficiëntere werking en een verhoogd rendement. Dit maakt de SpeeTile en SpeeTherm systemen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een toekomstbestendige oplossing voor verwarmen en koelen.

Minimale opbouwhoogte van 15mm

Minimale opbouwhoogte van 15mm

Meer dan alleen producten

WARP Systems gaat verder dan het enkel leveren van innovatieve vloerverwarmingssystemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten en hulpmiddelen om de installateur in elk stadium van het project te ondersteunen. Dit omvat een compleet pakket van materialen, maar ook speciale gereedschappen ontwikkeld voor professionele installatie, en de mogelijkheid om een legplan op maat te laten maken. Al deze diensten en hulpmiddelen zijn ontworpen om de installateur te helpen tijd te besparen, fouten te verminderen en uiteindelijk een beter eindresultaat te leveren.

WARP Systems
www.warp-systems.nl