Doorvalbeveiliging met KOMO garantie

Artikel delen

SecuProducts blijft het programma SecuGuard doorvalbeveiligers perfectioneren. Drie van de modellen doorvalbeveiligers zijn nu goedgekeurd voor nieuwbouw volgens KOMO. Daarmee is Secu de eerste in Nederland!

Tot nu toe was het onmogelijk voor de timmerindustrie om de doorvalbeveiliging toe te passen, omdat deze niet KOMO gekeurd waren. De beveiligers moesten dus altijd na oplevering gemonteerd worden (als renovatie product) wat zeer inefficiënt is. Met de KOMO gekeurde doorvalbeveiliging van SecuGuard is dit verleden tijd. De SecuGuard beveiligers kunnen dus ofwel in de timmerfabriek ofwel in het nieuwbouwwerk gemonteerd worden.

Er zijn KOMO gekeurde modellen voor montage in de dag en op de dag, diameters 40mm, en met overspanningen van maximaal 1000mm tot 2000mm. Kortom: een zeer compleet assortiment. Meer info ? Vraag de speciale doorvalbrochure aan via info@secu.nl.

SecuProducts
www.secu.nl