Professionele bouwlasers voor de veeleisende gebruiker

Artikel delen

Bouwprojecten zonder gebruik van slimme tools zijn bijna niet meer denkbaar. De technologie van vandaag zorgt voor meer efficiëntie en gemak. Het analoge tijdperk heeft plaatsgemaakt voor een digitaal tijdperk. En dat is te zien aan het bouwgereedschap: dat wordt steeds slimmer en gebruiksvriendelijker.

Zo zijn bouwlasers niet meer weg te denken voor veel toepassingen in de bouw waar, in alle omstandigheden, efficiënt, snel en nauwkeurig werken een eis is. Voor al deze werkzaamheden biedt LEVELFIX het juiste instrument.

Door 25 jaar kennis en de technologie van vandaag samen te voegen heeft LEVELFIX een nieuwe serie bouwlasers ontwikkeld; LEVELFIX 550 serie. De 550 serie bestaat uit 3 modellen: de 550H met digitale mm ontvanger voor alle horizontale uitzetwerkzaamheden; de 550HV voor universele toepassingen in woning- en afbouw; en de 550HVG, met een groene straal voor de beste zichtbaarheid, voor interieurwerkzaamheden.

Deze lasers zijn, naast de standaardfuncties als tilt en afschot, voorzien van een hoge IP-klasse (IP66 stof en waterdicht), Li-ion accu voor een lange werkduur, groot werkbereik van 600 meter en hoge nauwkeurigheid. De lasers zijn perfect afgewerkt met soft-grip handvaten en een eenvoudig bedieningspaneel.

De 550 Serie is voorzien van Bluetooth, waarmee – met de gratis app – onder andere de laser op afstand kan worden bediend. Daarnaast kan men een diefstalbeveiliging instellen en de digitale ‘schok-sensor’ activeren. Door de robuuste constructie, 4 jaar garantie en eigen servicecenters in Nederland en België, is ook na aankoop de kwaliteit en service gegarandeerd.

Netim
www.netim.nl