De Kracht van de Combinatie

Artikel delen

Met het unieke concept ‘De Kracht van de Combinatie’ hebben drie bedrijven (Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en tremco illbruck) de verbinding gezocht. Daarnaast wordt ook nadrukkelijk de verbinding met de markt gezocht. Technische vragen over gevelverbindingen en -verankeringen, alsmede over het dichten van ongewenste kieren en naden, worden door de technisch adviseurs van de drie bedrijven integraal beantwoord: men krijgt een totaaladvies als het gaat om verbinding, verankering en luchtdichting.

De Kracht van de Combinatie (kortweg DKVDC) denkt mee over de juiste technische invulling van de bouwdetails. De werkwijze die gehanteerd wordt is even simpel als doeltreffend. Men levert de details, zoals een plattegrond en een aanzicht, in de vorm van een PDF aan. Het maakt daarbij niet uit of het om nieuwbouw of renovatie gaat. De Combinatie neemt vervolgens contact op. Zit men nog in de ontwerpfase, dan komt een adviseur bij u langs. Vervolgens kijken alle drie de partijen naar de uitdaging die wordt aangeboden en komt de Combinatie met een integraal advies. Met dit totaaladvies gaat men vervolgens naar de dealer om een complete offerte aan te vragen. Op deze wijze heeft de Combinatie in de afgelopen jaren vele honderden projecten begeleid. Daar varen bouw en vakhandel wel bij.

Bouw Compleet Hardenberg

Tijdens Bouw Compleet Hardenberg 2019 (9-11 oktober) staat de Combinatie in de stand van Leeuwbouw met vertegenwoordigers van DKVDC. Hier kunt u uw vragen stellen en praktijkvoorbeelden zien. Wilt u eerder kennis maken? Kijk dan op www.dkvdc.nl.