‘Meest matige bouwkeet van Nederland’

Artikel delen

Building Heroes riep de bouw op te stemmen op Nederlands meest matige bouwkeet. Het bedrijf maakt nu de winnaar bekend: Seebregts Timmerwerken uit Hengelo heeft officieel Nederlands meest matige keet. De bemiddelaar en opleider van professionals in bouw, infra en vastgoed wil de bouwketen naar een hoger plan brengen en laat ook de bouwkeet zelf niet ongeroerd. Het bedrijf vervangt Nederlands meest matige bouwkeet met een schaftkeet die het aan luxe niets ontbreekt.

Michael Seebregts is er trots op deze Home of Heroes te hebben gewonnen.

Seebregts bouwkeet wist maar liefst 2.103 van de 4.004 stemmen in de wacht te slepen. Michael Seebregts, eigenaar van het bedrijf: “Ik ben trots dat we deze Home of Heroes hebben gewonnen. Als timmer- en metselbedrijf zijn we bekend in de regio, maar dat was niet omdat we zo’n mooie keet hadden. Deze gepimpte bouwkeet heeft alles wat we nodig hebben om ons werk zo goed mogelijk te doen – en eigenlijk nog veel meer dan we nodig hebben.”

Luxe keet

“De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving. Ze bouwen huizen, straten en werkplekken. Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is een keet nog vaak. Dat probleem agenderen we en helpen we oplossen”, vertelt Willem Molengraaf, een van de oprichters van Building Heroes.
“Onze missie is om de bouwketen te verbeteren. Dat gaan we nu op een vrij letterlijke manier doen: door een gepimpte bouwkeet, met alles erop en eraan, weg te geven. Zodat pauzes worden doorgebracht in de luxe die de professional in de bouw verdient. Denk aan een keet met een gigantische TV met Playstation, een bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen en sloffen, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat, voetenbadje én popcornmachine.”
Hoe belangrijk Molengraaf het vindt om bouwketen van luxe te voorzien, maakt hij zich wel een beetje zorgen. “Het risico bestaat dat je, eenmaal gewend aan de nieuwe bouwkeet, nooit meer naar huis toe wil.”