In de spotlight

Producten
Artikel delen

Bouwen met duurzaamheid als doel

Zowel in de ontwerp-, bouw- als in de gebruiksfase richt de bouwindustrie zich meer en meer op duurzaamheid. Duurzame gebouwen zijn beter voor het milieu en energiezuiniger in het gebruik dan traditionele bouw. En nog belangrijker, ze zijn gezonder voor de natuur, bewoners en gebruikers!

Nadat vooruitstrevende industrieën als de auto-industrie, energiebedrijven en fast moving consumer goods zich focussen op duurzaamheid als belangrijkste ontwikkeling, zet dit de laatste jaren ook aan tot nieuwe, innovatieve producten in de bouw. Denk aan zuinige HR-verwarmingsketels en ventilatiesystemen met nog efficiëntere warmteterugwinning. Of warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. In veel productgroepen en -categorieën in de bouw heeft duurzaamheid primaire focus gekregen.

Daarom nu Bostik Premium Aware

In de beleids- en strategieplannen van Bostik is groen & duurzaamheid een rode draad. Dit is niet alleen een marketingaangelegenheid maar een bewustwording van iedereen in de keten. Bostik heeft een minder milieubelastend assortiment met de allerhoogste kwaliteiten én de hoogste duurzaamheid. Daarom bewijst Bostik graag zijn innovatieve kracht en bewustzijn op duurzaamheid met de introductie van de hoog duurzame Bostik Premium Aware producten. Een revolutionair concept met een breed gamma aan premium en aware producten voor de bouw.

Waarom PREMIUM?

  • Meest innovatieve kwaliteiten
  • Perfecte oplossing voor iedere toepassing
  • Lange levensduur

Waarom AWARE?

  • Duurzaam; vriendelijk voor gebruiker én milieu
  • Geschikt voor LEED- en BREEAM-projecten in voorschrijvende markten
  • Hoogste emissie-certificeringen; EC1 Plus en/of A1

Klaar voor de toekomst

Maak kennis met deze nieuwe generatie hoogwaardige, duurzame producten van Bostik en bouw als professional slim aan een betere wereld. Samen met Bostik klaar voor de toekomst!

Kijk voor meer informatie op
www.bostikpremiumaware.nl

BouwTotaal