Stevige speciekuip lijkt zwart maar is groen

Artikel delen

Deze stevige rubber speciekuip van RUBI lijkt zwart, maar is eigenlijk heel erg groen. Hij is namelijk vervaardigd uit gerecyclede autobanden en ook weer volledig recyclebaar. De producten ruiken echter nauwelijks naar rubber en gaan bovendien vele malen langer mee dan producten van ander materiaal.

De kuip is rond gevormd zonder hoeken in de bodem. Dit versnelt het mixen en voorkomt klontvorming. De twee open handgrepen vergemakkelijken het dragen van een volle kuip. Er zijn twee varianten beschikbaar, de 105 en de 106.
De 105 is speciaal ontworpen om het mengen van cement of mortel te vergemakkelijken, door het gebruik van een elektrische mixer. Met een inhoud van 45 liter is deze kuip geschikt voor de voorbereiding van kleefstoffen en mortels in grote hoeveelheden of voor het afvoeren van afval. De rubber kuip 106 heeft bijna twee keer zo veel inhoud, namelijk 80 liter. Doordat ze stapelbaar zijn, kunnen ze veel ruimte besparen in de opslag, en het transport ervan wordt vergemakkelijkt.

Ten slotte zijn ze eenvoudig te reinigen. Cementsluier heeft zeer weinig hechting op het rubber en kan het beste worden gereinigd wanneer het cement is uitgehard: heel makkelijk met een vuisthamer. En de stevige kwaliteit zorgt ervoor dat de kuip extreem lang meegaat en zeer sterk is. Ze behouden zelfs hun vorm als er een shovel overheen rijdt.

RUBI
www.rubi.com