Catalogus voor woningbouw en geveldichting

Artikel delen

Meer willen weten over luchtdicht bouwen, spouw- en gevelverankering en kozijnslabben? De nieuwe Woningbouwcatalogus 20 van Hakron biedt een overzicht van het brede assortiment voor woningbouw en geveldichting.

In deze catalogus staan producten zoals:

  • Prefab EPDM loketten: klantspecifiek gefabriceerde EPDM of lood loketten die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een hellend dakvlak (zie foto).
  • EASY-lood: het zichtbare lood gecombineerd met een goede en duurzame EPDM-folie. Toepassing is bij bouwprojecten waarbij een traditionele uitstraling wordt nagestreefd, bij renovatie en bij aanbouw op een bestaande situatie waar al in de gevel lood zichtbaar is.
  • Trillingsisolatie G+H, een range producten waarmee contactgeluiden uit de constructie wordt gehaald, door isolatie en dempen van de trillingen.
  • Compri-loodvervangers voor diverse toepassingen: opgaand werk, renovatie, borstwering, prefab galerijen en balkondetails. De polyester Compri loodvervangers zijn een waterkering en ondersteuning in één product!
  • Blowerproof Liquid, dé oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken. Hiermee zet u een grote stap richting BENG.

Voor meer informatie over dit thema is achterin de catalogus ookde brochure Luchtdicht bouwen integraal opgenomen.
Bij dit productengamma biedt Hakron woningbouwers en voorschrijvers ook expertise en ondersteuning aan. Er is een uitgebreide bibliotheek met BIM-objecten van diverse producten. Ook projectmatige oplossingen worden aangeboden. De Woningbouwcatalogus 20 is zowel off- als online beschikbaar. Kijk voor meer info op www.hakron.nl.

Hakron
www.hakron.nl