Grootste bouwmarkt van Gelderland geopend

Artikel delen

Op 29 januari 2019 heeft Hornbach de deuren van haar nieuwste vestiging geopend op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven, vlakbij Arnhem. Het is de vijftiende vestiging van het Duitse familiebedrijf in Nederland, de eerste in de provincie Gelderland. Met een oppervlakte van circa 16.500 m2 is het de grootste bouwmarkt van de regio.

Hornbach vestiging Duiven

Onder toeziend oog van de Duitse Hornbach-familie, schoven de deuren van de bouwmarkt om 07.00 uur open. “We zijn trots”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. Het is een prachtige projectbouwmarkt, compleet met badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling, tuincentrum en drive-in waar grote bouwmaterialen direct kunnen worden ingeladen.”
Hornbach Duiven is onderscheidend dankzij haar ruime assortiment van 120.000 artikelen. De Goede vult aan: “Maar we zijn meer dan die grote bouwmarkt met enorm assortiment tegen de laagste prijzen. We zetten vol in op kennis en service, waarmee we doe-het-zelvers graag ondersteunen.” Een treffend voorbeeld is de badkamer- en keukenstudio. Consumenten kunnen hier kosteloos een 3D-tekening laten maken. Via Hornbach’s MontageService kan ook de uitvoering van het project verzorgd worden. Voor wie graag zelf klust heeft de bouwmarkt talloze ondersteunende services, zoals de zaagservice en machineverhuurservice.

‘Beste Bouwmarkt van Nederland’ blijft groeien

23 jaar geleden opende Hornbach de eerste Nederlandse vestiging in Zaandam. Inmiddels is de Duitse keten ongekend populair in ons land. Vorig jaar won Hornbach voor de veertiende keer de Retail Jaarprijs in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’ en werd de webshop voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Beste Webshop Bouwmarkt’. Kansen om te groeien ziet Hornbach volop. Op de planning staan nieuwe bouwmarkten in Apeldoorn, Almelo, Enschede, Nijmegen en Rotterdam. Ook bestaande vestigingen worden waar mogelijk uitgebreid met een drive-in, onder andere in Den Haag die vorige week is geopend.