Kosteloos brandwerend detailleren in ontwerpfase

Artikel delen

Besparen van kosten door ontwerp- en communicatiefouten? Is er onduidelijkheid voor én tijdens de bouwfase hoe de installatiedoorvoeringen brandwerend afgedicht dienen te worden? Met behulp van de Mulcol Projectmanager kan men een detailboek in ontwerpfase maken voor opdrachtgevers en alle uitvoerende partijen.

Om kostenbesparend te werken maakt men in ontwerpfase een overzichtelijk Mulcol projectboek aan, voorzien van afgesneden details voor het eigen project en relevante gegevens voor alle brandwerende afdichtingen. Door middel van het beantwoorden van een aantal eenvoudige vragen kan men de juiste brandwerende oplossing selecteren. De oplossingen, bijbehorende certificaten en testresultaten is eenvoudig samen te voegen tot één bestand. Men kan het Mulcol projectboek vervolgens direct genereren, versturen via e-mail of downloaden. Zo krijgen opdrachtgever en alle betrokken partijen direct een duidelijk inzicht hoe het gebouw van de juiste brandwerende producten en oplossingen wordt voorzien. Dat is brandwerend detailleren in ontwerpfase. Deze tool is kosteloos te gebruiken via www.mulcol.com .

Mulcol International is een moderne Nederlandse producent van innovatieve passieve brandwerende producten en tools. De fundamentele doelstelling van het bedrijf is het produceren en testen van pragmatische, effectieve en montagevriendelijke producten en oplossingen in relatie met de meest recente Europese normen.

Mulcol
www.mulcol.com