Strategische samenwerking Portisa en Raab Karcher

Artikel delen

Portisa Nederland BV en Raab Karcher zijn een strategische samenwerking met elkaar zijn aangegaan op het gebied van prefab badkamers. Portisa ontwikkelt prefab badkamers voor de woning- en utiliteitsbouw in Nederland en internationaal. Het oorspronkelijke concept van deze badkamers komt voort uit de ruime ervaring in de scheepsbouwsector.

Portisa ontwikkelt prefab badkamers in alle denkbare soorten en maten. In deze prefab badkamers heeft de klant volledige vrijheid om het interieur naar eigen smaak en budget in te richten. Raab Karcher en haar specialistische afdeling Prefab werken sinds 1990 samen met partners in het ontwikkelen van prefab bouwen. Raab Karcher volgt de markt op de voet en prefab badkamers zijn een zeer interessante aanvulling op het huidige assortiment, die uitermate goed past bij deze tijd.

Prefab en logistieke ontzorging zijn de toverwoorden om op de bouwplaats flinke slagen te kunnen maken. Minder faalkosten, minder last van weersinvloeden, hoge en constante kwaliteit zijn voor belangrijk om de klanten zekerheid te bieden. Dit kan Raab Karcher samen met Portisa invullen.
Beide bedrijven werken al langer samen maar gaan nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales, werkvoorbereiding, logistiek en showroomactiviteiten. Beide specialisten zien elkaars toegevoegde waarde en het dna past prima bij elkaar.

www.portisa.eu en www.raabkacher.nl