Overzetschoorstenen voor renovatieprojecten

Artikel delen

De bouwwereld verandert en vraagt naar innoverende prefab producten. Het bedrijf Exclusieve schoorstenen is marktleider op het gebied van prefab schoorstenen die kwalitatief beter, lichter en duurzamer zijn. De schoorsteen van de toekomst komt in elke gewenste vorm en afwerking rechtstreeks uit de schoorsteenfabriek van Exclusieve Schoorstenen.

De exclusieve schoorsteen wordt op maat gemaakt. De basis is een geïsoleerde en brandwerende body, die gegarandeerd waterdicht is en blijft. Hierin wordt 18 ponds Venuslood of loodvervanger toegepast. Vervolgens wordt deze basis bekleed met de gewenste afwerking. Dit kan zijn met kunsthars steenstrips, gezaagde steenstrips, stucwerk of ander gewenst materiaal.

Tevens leveren zij schoorsteenkappen, wat een huis extra allure geeft. Men kan kiezen voor RVS, koper, zink of composiet. Tevens levert het bedrijf ook windwijzers en accessoires voor op de schoorsteenkap. Dit alles wordt voor de klant op maat gemaakt, met passie!

Ook voor (grote) renovatieprojecten heeft Exclusieve schoorstenen een slimme oplossing: de prefab overzetschoorsteen, met behoud van de oorspronkelijke uitstraling.
Dit bespaart veel tijd en geld om de oude schoorsteen op te knappen of te slopen. De overzetschoorsteen wordt over de oude schoorsteen heen geschoven, waardoor lekkageproblemen direct zijn opgelost. En dit alles gebeurt op een duurzame, mooie en makkelijke manier. Door de unieke materialen die het bedrijf gebruikt, hoeft de schoorsteen maar maximaal een paar centimeter groter te zijn dan de oude.

Exclusieve Schoorstenen B.V.
www.exclusieveschoorstenen.nl