Samenwerking Infinity Repair en Repair Care

Artikel delen

Infinity Repair en Repair Care kiezen voor een samenwerking waarbij de krachten van de individuele partijen gebundeld worden. Met deze samenwerking ontstaat er een uitgebreider reparatiesysteem voor een duurzaam en circulair kozijnbehoud.

Op dinsdag 21 juli hebben Infinity Repair (Nico Heijmen) en Repair Care (Aldo Luinge) hun officiële samenwerking bekrachtigd.

Repair Care is al jarenlang een begrip binnen het duurzaam herstellen van met houtrot aangetaste kozijnen. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt het bedrijf gece

rtificeerde opleidingen aan in het behandelen van houtrot en -schade. Daarnaast verzorgt het bedrijf projectbegeleiding en advies en is het een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.
Infinity Repair heeft vooral de focus op aangetaste kozijnen waarvan veelal het advies zal zijn om het hele kozijn te vervangen, terwijl het eigenlijk om 20% tot 30% aantasting van het kozijn gaat. Het ontwikkelde (KOMO gecertificeerd) systeem van Infinity Repair start bij een digitale opname, het maken van een geprefabriceerd deelelement om deze vervolgens met een gestandaardiseerd proces te monteren aan het goede deel van het bestaand kozijn.
Repair Care is de enige leverancier met KOMO-gecertificeerde producten die met een voegbreedte van 5 mm gebruikt kunnen worden bij de montage van het deelelement van Infinity Repair.

Sigma Coatings

De recente aankondiging van de samenwerking van Repair Care met Sigma Coatings sluit naadloos aan bij de ambities van Sigma Coatings in het hoogwaardig repareren van aangetaste ondergronden. In het kader van duurzame en circulaire oplossingen zocht Sigma Coatings jaren geleden al de samenwerking met Infinity Repair. Met de samenwerking van Infinity Repair en Repair Care zijn partijen samen in staat om een hoogwaardig, technisch- en financieel voorspelbaar herstelsysteem aan te bieden, naast de reeds bestaande en bewezen aanpak van houtrotherstel.