In de spotlight

Producten
Artikel delen

Samenwerking leidt tot veiliger gebruik van imperiaal op bedrijfswagen

Altrex, specialist in klimoplossingen, en Q-Tech, specialist in bedrijfswagenaccessoires, hebben kennis en ervaring gedeeld en hebben samen een compleet nieuw product ontwikkeld. De nieuwe telescopische Q-Top Get-Up ladder is een gebruiksvriendelijk arbeidsmiddel dat het op- en afladen van materiaal op een imperiaal nóg veiliger maakt.

Door het bundelen van de kennis van Altrex en Q-Tech, is deze Q-Top ladder de eerste in de markt die alle waardevolle functionaliteiten, conform de laatste safety-richtlijnen combineert. De Get-Up ladder is eenvoudig op alle posities aan een Q-Top imperiaal aan te haken en mag bovendien als arbeidsmiddel, ook op bijvoorbeeld een bouwbedrijfswagen, gebruikt worden.

Multifunctioneel

De Get-Up ladder wordt met speciale veiligheidsklemmen aan de zij- of achterkant van de Q-Top imperiaal gehaakt of tegen een achtergrond geplaatst. Eenvoudig, en uiterst veilig in gebruik. De lengte van de ladder wordt automatisch afgestemd op de afstand tussen imperiaal en ondergrond, ook als deze ongelijk is. De rubberen voet biedt bovendien optimale grip. Omdat de ladder alleen bij daadwerkelijk gebruik toegankelijk is, kunnen ongenodigde gasten het voertuig niet beklimmen. De Get-Up ladder is van aluminium, dus licht in gewicht. Wanneer de ladder is ingeschoven, neemt hij weinig ruimte in beslag en kan daarom gemakkelijk worden meegenomen in elk type bedrijfswagen.

HyperFocal: 0

Veiligheid

Met de ontwikkeling van de Get-Up ladder is vooruitgelopen op de aanscherping van regelgeving op klimmaterieel. De ladder voldoet aan de EN131-6 en aan de eisen die gesteld zijn vanuit de Warenwet.

De eigenschappen van de telescopische Q-Top Get-Up ladder op een rij:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Lichtgewicht
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Voldoet aan de EN131-6 norm
  • Compact formaat

De Q-Top Get-Up ladder is leverbaar in twee formaten: een korte versie voor het kleine en middelgrote bedrijfswagensegment en een lange versie voor grote bedrijfswagens. Deze nieuwe ladder is verkrijgbaar bij uw bedrijfwagendealer, carrosseriebedrijf of de Altrex dealer.

Q-tech
www.q-tech.eu

BouwTotaal