In de spotlight

Producten
Artikel delen

Hoe kan leasen jouw bedrijf helpen groeien?

In de wereld van ondernemerschap draait alles om efficiëntie en effectiviteit. Eén van de belangrijkste aspecten van een succesvol bedrijf is het beheer van je bedrijfsmiddelen. Een bestelbus is vaak een cruciaal onderdeel van dat beheer. Dus overweeg je de aanschaf van een bestelbus voor jouw bedrijf? Dan is leasen wellicht de slimste oplossing.

Bestelbussen

Het financiële aspect is vaak een belangrijke factor bij de keuze voor het leasen van een bestelbus. In plaats van een grote investering te doen, kun je ervoor kiezen om een maandelijks leasebedrag te betalen. Zo hou je budget vrij voor andere belangrijke investeringen. Bovendien zijn de leasekosten meestal aftrekbaar van de belastingen, wat je bedrijf een aanzienlijk voordeel kan opleveren.

Flexibiliteit

Bestelbus.nl biedt een breed scala aan gebruikte bestelbussen, zodat je de perfecte bus kunt kiezen die past bij jouw bedrijf. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van voertuig wanneer je leaseperiode afloopt. Dit zorgt ervoor dat je nooit zonder bus zit en dat je altijd aan het werk kunt.

Daarnaast heeft het bedrijf verschillende partners, waardoor ze de beste leasedeal voor jou kunnen vinden. Je zit niet vast aan een standaardpakket. Zij zoeken de beste oplossing voor jouw situatie.

parkeerterrein autodealer

Shortlease

Het is ook mogelijk om te shortleasen. Dit is ideaal voor tijdelijk werk of seizoensgebonden activiteiten. Je kunt de bestelbus voor een specifieke periode huren en indien nodig is het contract gemakkelijk te verlengen. Je kunt al shortleasen vanaf 1 maand.

Autosleutel

Duurzaamheid

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het leasen van een elektrische bestelbus bij bestelbus.nl een groene keuze. Het bedrijf biedt een aantal elektrische bestelbussen aan die niet alleen milieuvriendelijker zijn, maar ook vaak voordeliger in gebruik over de lange termijn. Dit draagt niet alleen bij aan een schonere planeet, maar kan ook kostenbesparingen opleveren voor je bedrijf. Daarnaast kun je op deze manier kennismaken met duurzame bedrijfswagens zonder een grote investering te hoeven doen.

Ook voor starters

Bestelbus.nl wil het iedereen makkelijk maken om een goede start te maken. Bij verschillende aanbieders kan het lastig zijn om een leasecontract te krijgen zonder jaarcijfers ter ondersteuning. Bij bestelbus.nl is dat geen probleem. De bestelbus die jij wil gaan rijden vormt het uitgangspunt voor een leaseakkoord en niet je financiële cijfers. Dus ook als startende (eigen) rijder kun je bij het bedrijf terecht voor een passend leasecontract. De verkopers staan voor je klaar om de beste oplossing te vinden!

Het leasen van een bestelbus bij Bestelbus.nl biedt tal van voordelen, van financiële flexibiliteit en gemak tot uitstekende service en duurzaamheid. Het stelt je in staat om je te concentreren op de groei en het succes van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor het voertuigbeheer. Kies voor Bestelbus.nl als je leasingpartner en ontdek hoe jullie samen je bedrijf vooruit kunnen brengen.

Bestelbus.nl
www.bestelbus.nl

BouwTotaal