VERNIEUWD DELTA LEVEL SYSTEEM

Artikel delen

Het DELTA LEVEL SYSTEEM was al goed. En toch heeft RUBI nog wat weten te verbeteren. Niet alleen zijn de clips aangepast, ook de keg is verbeterd.

Waarom kiezen voor het DELTA LEVEL systeem? Niet alleen heb je de keuze uit diverse voegbreedtes van 0,5 tot 3 mm (die nu overigens op de clips zelf staan gedrukt), maar ook uit verschillende hoogtes: voor tegels van 3-12 mm, 6-15 mm en van 11-20 mm dikte.

De verbeterde clips breken heel gemakkelijk af. Ze hebben het breekpunt net uit het midden. Dit afbreken gebeurt overigens alleen door een zijwaartse beweging. Daarbij zijn de verticale delen van de clip voorzien van een speciaal profiel, waardoor ze minder contact met de tegel hebben en dus gemakkelijker te verwijderen zijn.

En dan de keggen. Deze zijn allereerst aangepast qua samenstelling en daardoor nog beter bestand tegen slijtage, zodat je ze langer kunt hergebruiken. Ook is het model licht aangepast. Het nieuwe ontwerp heeft een verlengde achterkant om de steunbasis te vergroten en een groter drukgebied te geven. De gebogen vorm aan het uiteinde van de keg zorg voor een ‘stop’ zodat deze niet door de clip heen kan gaan. Hierdoor wordt overmatige druk vermeden.

Het DELTA LEVEL SYSTEEM is onder andere verkrijgbaar als kit. Hierin zitten 100 keggen, 100 clips en de FAST-FIX tang samen in een praktische emmer. In deze emmer kun je na gebruik de tang en de keggen opbergen. Je hoeft dan nog slechts de clips aan te vullen om weer voorbereid te zijn voor het volgende egale tegelwerk!

RUBI
www.rubi.com/nl