Modulaire trap die in elk trapgat past

Artikel delen

EasyStairs biedt een unieke Modulaire trap die in elk trapgat past. Eigenaar/directeur Gert Huisman: “Of het nu gaat om razendsnelle prefab bouw of andere bouwwijzen, het is een praktische en veilige trap die je parallel aan de ruwbouw eenvoudig tot drie verdiepingen hoog kunt opbouwen door er extra trapdelen op te klikken. Met een kwart of halve draai, net hoe je op de verdieping wilt uitkomen. En je hevelt de trappen simpel over naar het volgende bouwblok.”

Hegeman Bouwgroep gebruikt 8 van dit type trappen bij een woningbouwproject in Ede. Als een bouwblok gereed is, worden de trappen gedemonteerd en in het volgende ruwbouwdeel weer opgebouwd. De Modulaire trap is in 15 minuten door 1 persoon te plaatsen. “We hebben aannemers die ze huren of kopen; in beide gevallen scherp geprijsd doordat we deze seriematig produceren. Aannemers ervaren het gemak, de snelheid en veiligheid. Keurig passend in het trapgat en dus geen steektrappen als sta in de weg op de werkvloer. Wegglijden en vallen wordt voorkomen door de antislip geperforeerde treden.”

Zaken als veiligheid, flexibiliteit en praktisch gemak staan centraal bij alle trapoplossingen van EasyStairs, zoals de steigertrap, talud/hellingtrap, verdiepingstrap, keldertrap en tijdelijke brand- of noodtrap. “Niemand hoeft op provisorische trappen of gammele ladders te werken. Wij zijn de trappenpartner voor flexibel inzetbare, tijdelijke toegangstrappen. Altijd met de focus op veiligheid en betaalbare, praktische oplossingen. Neem onze Containertrap. De bouwer moet zijn ketenpark inpassen op de bouwplaats. Onze Containertrap bestaat uit standaardmodules, traptreden van 100 of 125 cm breedte, tweezijdige leuningen en een flexibel bordes dat links of rechts aan te sluiten is. De bouwer is met deze standaardtrap in veel situaties direct klaar. Geen passen en meten of zagen en lassen meer met zelf gefabriceerde trappen. Ga voor gemak én veiligheid.”

EasyStairs
www.easystairs.nl