Tegelheffers: eenvoudig XXL tegels tillen

Artikel delen

Een Tegelheffer, ook wel een Tegeltiller genoemd, is een speciaal hef-/tilsysteem waarmee je met het grootste gemak groot formaat/XXL (keramische) tegels tilt en transporteert. Een professioneel Tegelheffer systeem bestaat over het algemeen uit zeer sterke vacuüm zuignappen en uitschuifbare rails waarmee je zelfs de allergrootste tegels op een veilige en betrouwbare manier kunt verplaatsen of plaatsen op de juiste positie. Ook bevatten de professionele systemen veiligheidsklemmen voor extra anti-val en -breekpreventie en ergonomische handvaten voor extra grip en comfort tijdens het tillen. Binnen het Lijmkam.nl assortiment vind je Tegelheffer systemen van de merken Rubi en Sigma.

Tegelheffers van Rubi

De Tegelheffers van Rubi zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: systemen met een draagkracht van max. 60 of 140 kg en systemen met een lagere of hogere verstelbaarheid. De tegelheffers van Rubi zijn al vele jaren in ontwikkeling en zijn hierdoor perfect afgestemd op de behoeften van tegelzetters.

Tegelheffers van Sigma

De Tegelheffers van Sigma zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: systemen met een draagkracht van max. 40 of 160 kg en diverse verstelmogelijkheden. Sigma Tegelheffers zijn over het algemeen goedkoper in prijs maar bieden een zeer vergelijkbare kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lijmkam.nl

Bent u een professionele tegelzetter en werkt u vaak met groot formaat/XXL tegels? Ontdek dan het gemak van een professionele Tegelheffer bij Lijmkam.nl en verplaats zonder moeite groot formaat tegels.

Lijmkam.nl
www.lijmkam.nl