De juiste partner voor uw isolatiewerkzaamheden vinden?

Artikel delen

Waar veel aannemers een vast team van specialisten om zich heen verzamelen, stoeien zij met het vinden van de juiste partner voor hun isolatiewerkzaamheden. SuperFOIL ontwikkelt al 15 jaar robuuste isolatiefolie en ondersteunt architecten, bouwprofessionals en monumentencommissies met persoonlijk projectadvies, eerlijke Rc-voorlichting en technische ondersteuning op de bouwlocatie.   

Isolatiefolie voor iedere toepassing

SuperFOIL ondersteunt bouwprofessionals met een compleet portfolio isolatietoepassingen. Er zijn reflecterende folies voor dakisolatie, wandisolatie, vloerisolatie en betonvloer isolatie. Damp-open en dampdicht, 100% waterdicht en brandveilig én eenvoudig op maat te maken, waardoor het montagegemak zelfs op de meest uitdagende plekken op het dak, in de muur of onder de vloer hoog is.

Maar ook voor de meer uitdagende bouwprojecten biedt het bedrijf een krachtige, energiebesparende oplossing. Zo zijn ze exclusief partner van de Vakfederatie Rietdekkers, werken ze nauw samen met de grotere Nederlandse Monumentencommissies en hebben ze het ideale product om moderne houtskeletbouw woningen van binnen én van buiten te isoleren.

Montagegemak en levering op de bouwlocatie

De meeste dakdekkers, rietdekkers of timmerbedrijven hebben ruime ervaring met het plaatsen van isolatie in het dakbeschot of in de spouwmuur. In vergelijking met steenwol, glaswol of vacuümplaten is SuperFOIL isolatiefolie een stuk gebruiksvriendelijker, duurzamer in hergebruik én gemakkelijker te monteren. Op www.superfoil.nl vind je bovendien voor iedere toepassing een duidelijke montagevideo.

Maar vanzelfsprekend geeft SuperFOIL ook montageadvies en technische ondersteuning op de bouwlocatie. Uw bestelling wordt bezorgd op de door uw gewenste locatie, ook kijkt het bedrijf met u mee naar de constructie, en geven ze tips en tricks bij het plaatsen van de isolatiefolie. Op welke bouwplaats SuperFOIL ook komt, ze zorgen altijd voor duurzaam transport met minimale footprint en hebben alle materialen bij zich om de montage zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Razendsnelle levering uit eigen voorraad

SuperFOIL begrijpt dat u doorlopend aan nieuwe projecten werkt en geen tijd heeft om weken op uw materialen te wachten. Daar wordt u niet vrolijk van en uw klanten al helemaal niet. Daarom heeft het bedrijf al hun folies ruim op voorraad en razendsnel geleverd. Vóór 12.00 uur besteld is de volgende werkdag op locatie geleverd. Dát is de garantie van SuperFOIL.

SuperFOIL
www.superfoil.nl