Galerijvloer ophoging voor toegankelijke en gemoderniseerde galerijen

Artikel delen

Oudere appartementencomplexen en flats in Nederland hebben nog vaak te maken met ontoegankelijke galerijen. De oorzaken hiervan zijn drempels, hoogteverschil of een gladde, onveilige galerijvloer. Ophoging van de vloer is de oplossing om elke woning of appartement in mum van tijd toegankelijk en veilig te maken. Op deze manier hebben ook mindervalide mensen en senioren gemakkelijk toegang tot hun woning of appartement.

galerijvloer

Bijkomend voordeel is dat ophoging van een galerijvloer perfect past binnen een renovatie of modernisering van het appartementencomplex of de galerij. De galerijvloer is immers in no time voorzien van een strakke, egale kleur en heeft een eigentijdse uitstraling.

Hoe regel ik galerijvloerophoging voor mijn project?

Nadat een aannemer of woningcorporatie contact heeft opgenomen met Galerijvloerophoging.nl wordt een vrijblijvende offerte voor de ophoging van de desbetreffende galerijvloer opgesteld. In de offerte is een prijsopgave opgenomen aan de hand van de voorkeur voor het ophogingsmateriaal en de kleur. Doordat Galerijvloerophoging.nl, ook wel Veelzijdig genaamd, meerdere kleuren galerijvloerophoging biedt, is er altijd eentje die bij het project past. Na goedkeuring van de prijsopgave wordt een afspraak ingepland en gaan de medewerkers vanuit de huisvesting in Ameide aan de slag om de prefab delen zo spoedig mogelijk te leveren. De prefab delen vloerophoging kunnen worden gelegd door het bedrijf zelf, maar kunnen ook door de aannemer gelegd worden.

Waarom kiezen aannemers voor vloerophoging van Galerijvloerophoging.nl?

Galerijvloerophoging.nl heeft jarenlange ervaring in het leveren van vloer ophoogsystemen voor galerijen en balkons. De klantenkring bestaat niet alleen uit tevreden aannemers, maar ook uit particulieren, woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en VVE’s.

De voordelen van de aanschaf van vloerophoging via Galerijvloerophoging.nl zijn:

  • Ervaren vaklieden, gespecialiseerd in galerijophoging, komen de vloer plaatsen
  • De prijs is op voorhand transparant en inzichtelijk, geen extra kosten achteraf
  • Het contact verloopt persoonlijk en informeel. Er is sprake van korte lijntjes.
  • De vaklieden werken zelfstandig, zodat u in de tussentijd verder kan met andere klussen.
  • De prefab onderdelen worden met minimale overlast voor bewoners gemonteerd.

Galerijvloer Ophoging
www.galerijvloerophoging.nl