Ontdek sandwichpanelen met brandklasse B certificaat

Artikel delen

Het bouwbesluit hanteert strikte regels omtrent de brandwerendheid van sandwichpanelen. Ze moeten voldoen aan de norm EN13501-1. Panelen Holland heeft de meest voorkomende types sandwichpanelen laten testen bij Efectis. Vrijwel alle sandwichpanelen met Trespa, aluminium, staal of geëmailleerd hardglas als bekledingsplaat kunnen dan ook worden geleverd met het certificaat van brandklasse B.

sandwichpanelen

Zo kan Panelen Holland de panelen onder het certificaat produceren, met een kerndikte van 10-50 mm in vlakke uitvoering en 40-200 mm in verjongde uitvoering. De bekledingsplaten kunnen binnen het certificaat onderling uitgewisseld worden. Dus met een Trespaplaat buiten kan het sandwichpaneel met een binnenplaat van aluminium, staal of zelfs geëmailleerd hardglas geleverd worden. Op deze manier heeft u het beste profijt van deze flexibele inzetbaarheid.

Wist u dat u bij Panelen Holland ook terecht kunt voor sandwichpanelen met Brandklasse A2, SKG**, SKG**, Cradle to Cradle en nog veel meer?

Panelen Holland
www.panelenholland.nl