Maatwerk prefab aluminium dak- en gevel oplossingen

Artikel delen

Meilof Riks heeft alle disciplines in huis voor de productie én montage van maatwerk aluminium dak- en gevelproducten voor de zakelijke markt. Verkoop, meedenken in het voortraject, werkvoorbereiding, productie en montage: het bedrijf doet het allemaal. Ze onderscheidt zich door de aluminium bouwproducten in lengtes tot wel 16 meter. Hiermee bedient ze onder meer woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders.

Prefabx

Oplossingen bij woningbouw

Meilof Riks denkt graag met je mee. Wanneer het bedrijf vroeg in het bouwproces betrokken worden, worden er samen passende oplossingen voor jouw project gevonden. Er is vaak meer mogelijk dan verwacht. De duurzame aluminium producten worden geproduceerd, geleverd én door eigen montageteams gemonteerd. Dit verkort de doorlooptijd op de bouw. Voor de seriematige woningbouw levert het bedrijf veel prefab aluminium dakgoten, hemelwaterafvoeren, luifels en windveren. Duurzaam, volledig recyclebaar en onderhoudsarm. Kortom: een besparing op de kosten!

Oplossingen bij utiliteitsbouw

Door Meilof Riks vroegtijdig in het bouwproces te betrekken, kan zij zorgen voor kostenbesparende oplossingen. De lichtgewicht producten vragen namelijk geen zware achterconstructies. Voor de utiliteitsbouw produceert het bedrijf veel prefab aluminium dakgoten, dakranden, afdekkers en kaders. Deze geven elk gebouw een unieke uitstraling, zowel bij hoogbouw als bij laagbouw. De duurzame bouwproducten zijn te produceren in diverse modellen, kleuren en stijlen: naadloos in lengtes tot wel 16 meter.

Prefab

Oplossingen bij renovatieprojecten

Bij renovatie neemt Meilof Riks de zorg voor daken en gevels graag uit handen door de levering en montage van haar producten te realiseren. Desgewenst kan het bedrijf demontage en aanvullende werkzaamheden van de bestaande goot verzorgen. De onderhoudsarme aluminium producten passen bij iedere bouwstijl, zowel bij het behouden van de authentieke uitstraling als bij het moderniseren ervan. Halen koudebruggen de isolatiewaarde onderuit? De geïsoleerde gevelbanden dragen bij aan het verhogen van het energielabel. En wordt de buitenschil of de daken van woningen vernieuwd en geïsoleerd? Dan passen de bestaande goten vaak niet meer. Ook daarvoor heeft Meilof Riks een ruime keuze uit prefab aluminium beugel- en zelfdragende goten en windveren.

 Meilof Riks
www.meilofriks.nl
Standnummer 1.F033