Oplossing voor het egaliseren van houten draagvloerconstructie

Artikel delen

Redu-Panel® is de ideale oplossing voor het egaliseren van een houten draagvloerconstructie. Naast het egaliserende vermogen zorgt Redu-Panel® voor hoge contactgeluid reductie van 8 dB op houten draagvloerconstructies in de renovatie en nieuwbouw. Redu-Panel® reduceert maar liefst 10dB in combinatie met GreenFloor®!

Ondervloer

Naast het feit dat Redu-Panel® een groot egaliserend vermogen heeft, is het ook eenvoudig en vooral snel te leggen. Dit komt vooral door het lichte gewicht van Redu-Panel®. Omdat Redu-Panel® maar 15 kg/m2 weegt is dat zeer gunstig voor de vloerbelasting wat met name bij renovaties een rol speelt, maar het is ook zeer gunstig voor de verwerker.

Redu-Panel® heeft een afmeting van 240 x 60 cm en is FSC gecertificeerd. Je hoeft ze alleen maar te verlijmen met een PVAC of D3 lijm in de veer- en groefverbinding, schroeven is niet nodig. Hierdoor is het direct beloopbaar. Een ander pluspunt is dat het maar een opbouwhoogte van 25 mm heeft. Daarnaast zaagt het mooier en stuift minder dan vergelijkbare ondervloeren van andere merken. Met Redu-Panel® haalt u een vloer in huis die aan alle gestelde eisen voldoet.

Redu-Panel® is een product van Unifloor, dat gespecialiseerd is in ondervloeren. Belangrijke speerpunten voor Unifloor zijn egaliseren en contactgeluidreductie, maar ook tijdwinst door verwerkingsgemak. Redu-Panel® is verkrijgbaar via de groothandel voor bouwprofessionals. Kijk op www.unifloor.nl voor een groothandel bij u in de buurt.

Unifloor
www.unifloor.nl