‘Stofvrij met accu’

Artikel delen

‘Stofvrij met accu’, zo luidt bij Festool het motto. Festool breidt hun 18 volt-assortiment namelijk verder uit met twee compacte accustofzuigers: de CTC MINI en de CTC MIDI. Beide stofzuigers verbinden mobiel, gezond en stofvrij werken.

De compacte accu-stofzuigers CTC MINI/MIDI houden van stof. Voor een optimaal samenspel tussen accumachine en stofzuiger zorgt de innovatieve Bluetooth® autostart of de praktische afstandsbediening. Met beide schakelt de stofzuiger zich automatisch in bij het starten van het accu-apparaat. Verder schitteren de stofzuigers met zeer hoge zuigkracht, dankzij de 36 volt-turbine met 2×18 volt-accu’s. Daarmee doen zij nauwelijks onder voor de snoervarianten. Festool heeft de compacte accustofzuigers met een handmatige reiniging uitgerust. Afhankelijk van de toepassing kan de afzuigcapaciteit in drie standen worden geregeld. Bij de juiste stand kan de acculooptijd worden verlengd. Beide stofzuigers zijn van de gladde, elastische afzuigslang voorzien: hij is extreem robuust en uiterst flexibel te bedienen en glijdt soepel over elke rand. Zijn conische geometrie zorgt voor een verhoogde afzuigcapaciteit.

Zonder struikelen en onafhankelijk

Mobieler kan het nauwelijks: compacte constructie, gering gewicht en accu in plaats van kabel. In het inwendige grote slangdepot kan de gladde afzuigslang heel eenvoudig opgeborgen en veilig en schoon vervoerd worden. In combinatie met vier accu’s en het nieuwe sneloplaadapparaat TCL 6 DUO kan in de meeste accu-toepassingen zonder onderbreking worden gewerkt. Zij zijn de ideale aanvulling op de accustofzuigers en de eveneens nieuwe en vanaf september 2022 verkrijgbare accu-afkortzaag KSC 60.

Alles past zoals u van Festool gewend bent: stofzuiger, gladde afzuigslang, accumachine, Systainer-verbinding T-LOC. Zo wordt het systeem rondom perfect en met de Festool Service is het geheel verzekerd. Dat zorgt voor een zorgeloze werkdag!

Festool
www.festool.nl