De juiste match voor vloerverwarming

Artikel delen

Heat-Pak Plus is dé stabiele ondervloer voor zwevende vloerverwarmingselementen. Het biedt daarmee een flexibele oplossing voor verschillende soorten vloeren. Dit maakt het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten

Ondervloer voor vloerverwarming
Een ander voordeel van Heat-Pak Plus is dat het een efficiënte warmteoverdracht heeft, waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid. Dit leidt tot een comfortabele leefomgeving en een hoge energie-efficiëntie.De ondervloer zorgt voor een gladde en naadloze ondergrond, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke keuze is voor kunststofvloeren, zoals PVC en Marmoleum. Ook heeft het een lage warmteweerstaand, waardoor de warmte van het verwarmingssysteem probleemloos en gelijkmatig wordt doorgegeven.Daarnaast is het ook gemakkelijk te verwerken en te installeren, dankzij de dunne opbouwhoogte van 14 mm. Hierdoor hoeft er geen aanpassing gedaan te worden aan de bestaande vloerconstructie. Tot slot is Heat-Pak Plus ook zeer duurzaam dankzij de gebruikte materialen zoals MDF en gips. Dit maakt het een ideale oplossing voor de lange termijn.

In samenvatting, Heat-Pak Plus is een stabiele ondervloer voor zwevende vloerverwarmingselementen die voldoet aan alle eisen en biedt een efficiënte warmteoverdracht, geluidsisolatie en bescherming voor de vloer.

Wie is Unifloor?

Geluiddempende en egaliserende ondervloeren van Unifloor, zijn een belangrijk onderdeel van de vloeropbouw. De ondervloeren van het bedrijf helpen om geluidstrillingen te absorberen en de vloeroppervlakte te egaliseren voor een gladder en stiller resultaat. Het kiezen van de juiste ondervloer is afhankelijk van de specifieke vereisten van de ruimte en de gewenste eindafwerking.

Unifloor
www.unifloor.nl