Laat jouw bedrijf groeien met de nieuwe generatie werkers

Artikel delen

Uit onderzoek is gebleken dat 7/10 aannemers hun vacatures niet ingevuld krijgt. Dit komt onder andere doordat de behoeften van de werker veranderen. De nieuwe generatie werkenden, inmiddels zo’n 500.000 mensen, is constant online en vindt werk het liefst via een app op hun smartphone. Zo melden ze zich op zzp-basis via diverse online werkplatforms aan. Voor mensen die met de handen in het haar zitten als ze naar hun bezetting kijken, zijn deze platformwerkers dus steeds interessanter.

Zzp'er in de bouw

Kies zelf met wie je werkt

Deze groep werkers groeit. Momenteel is platformwerk voor zo’n 1 tot 2 procent van de Europeanen de belangrijkste bron van inkomen en ongeveer 10 procent maakt zo nu en dan gebruik van platformwerk (Eurofound). EU institutie Eurofound verwacht bovendien dat het aantal platformwerkers de komende jaren met 35 procent zal stijgen, tot zo’n 43 miljoen werkers in de Europese Unie.

Door gebruik te maken van online werkplatforms zoals Temper kom je in contact met deze nieuwe generatie werkers. Hier melden ze zich aan, reageren ze op klussen en worden ze beoordeeld op hun prestaties. Door een grote pool aan beschikbare zzp’ers vind je als opdrachtgever snel en gemakkelijk de mensen die je nodig hebt.

In een duidelijk overzicht op het platform kies jij zelf op basis van onder andere beoordelingen, ervaringen, certificaten en opkomstpercentage welk profiel het beste bij jou past. Diverse features maken het mogelijk om makkelijk vooruit te plannen.

Laat jouw bedrijf groeien door de inzet van flexibele werkers

Een platform voor flexibel werk kan je dus goed inzetten naast je vaste club aan mensen. Om gaten in de bezetting op te vullen, grote projecten aan te kunnen gaan of specifieke expertise op te vangen. Via het Temper-platform schaal je flexibel op en af. Zo hoef je nooit meer ‘nee’ te zeggen tegen nieuwe projecten.

In de gratis whitepaper bespreekt Temper in 5 stappen hoe je meer zekerheid krijgt over je personeelsplanning met de juiste inzet van flexwerkers. Download de gratis whitepaper hier.

Temper
go.temper.works