Tijdsbesparing en gemak op het dak met prefab plakplaat

Artikel delen

Anjo introduceert een nieuwe serie prefab plakplaten. Het bedrijf heeft de Vent-Alu serie uitgebreid met een Prefab plakplaat met geïntegreerde rondel dakbedekking. Met als grootste voordeel tijdbesparing en gemak bij plaatsing op het platte dak!

Prefab plakplaat

De Prefab plakplaten zijn uit voorraad leverbaar in drie soorten.

Als eerst is de plakplaat met rondel Resitrix SK W geïntroduceerd, deze is eenvoudig en veilig zonder open vuur te verwerken op een al aanwezige ondergrond.
Daarnaast komt Anjo met de bitumen SBS met leislag. Eenvoudig te gebruiken op een APP en SBS ondergrond.
En als laatst is de plakplaat met rondel Amerikaans EPDM geïntroduceerd, deze is universeel toepasbaar op een al aanwezige Amerikaanse EPDM ondergrond.
In overleg kan een alternatieve rondel dakbedekking geïntegreerd worden.

plakplaatDe plakplaten zijn dubbelwandig geïsoleerd met een vlamvertragende en vlamdovende EPS-isolatie, zijn damp- en luchtdicht aan te sluiten en zijn onderdaks te verlengen. De dubbelwandige geïsoleerde plakplaten hebben dezelfde maatvoering als de standaarduitvoering en zijn geschikt voor alle ontluchtingskappen, windgedreven ventilatoren en kabeldoorvoeren uit de Anjo Vent-Alu 3000 serie.

Over

Anjo is sinds 1964 een begrip in de markt op het gebied van daktoebehoren in aluminium en kunststof. Vanuit Beverwijk worden de innovatieve oplossingen op het gebied van ventilatie, hemelwaterafvoer, rookgasafvoer en mechanische ventilatie voor de Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse markt geleverd. De meeste producten worden in Beverwijk geproduceerd, waaronder de bekende Vent-Alu 3000 ontluchting met aluminium plakplaat voorzien van een kunststof of aluminium kap.

Kijk voor meer informatie op de website.

Anjo
www.anjo.nl