De Toekomst van Bouwketen huren: duurzaamheid en comfort 

Artikel delen

De bouwsector heeft de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Dan kan de bouwkeet natuurlijk niet achter kan blijven. Waar de bouwkeet van vroeger alleen ruimte bood om te schaften, is de bouwkeet van vandaag een stuk comfortabeler en duurzamer. 

Energiezuinige en duurzame bouwketen huren

In de wereld van de bouw is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp geworden. Dit geldt niet alleen voor de gebouwen zelf, maar ook voor de bouwketen die op bouwplaatsen worden gebruikt.

gereedschap op tafel

Eén van de belangrijkste aspecten van duurzame bouwketen is efficiënt energiegebruik. Wilt u duurzame en energiezuinige bouwketen huren? Dan zijn de bouwketen van RECO een goed voorbeeld van bouwketen die met de tijd mee zijn gegaan. Deze bouwketen zijn erg comfortabel, ze bieden een hoge isolatiewaarde van 3,84 (RC), HR++ dubbelglas en isolerende wandpanelen. Daardoor heeft u jaarrond een comfortabele en energiezuinige werkplek. Met de ledverlichting van de bouwketen van RECO bespaart u tot 70% op energieverbruik ten opzichte van traditionele tl-verlichting. Hiermee dragen de bouwketen niet alleen bij aan duurzaamheid maar ook bespaart u ook kosten.

Bouwkeet met zonnepanelen huren: groene stroom

Daarnaast zien we steeds vaker bouwketen die voorzien zijn van groene stroom. Zo is het mogelijk om bouwketen te huren met zonnepanelen. Door een speciale constructie op het dak te monteren kunnen de zonnepanelen in de juiste hoek op het dak worden geplaatst. Zo voorziet u zowel de verwarming als alle apparaten in uw bouwkeet van duurzame stroom. RECO heeft dat slim aangepakt met een modulair frame met zonnepanelen voor uw bouwkeet. Dit frame kan eenvoudig op een bouwkeet of gereedschapscontainer geplaatst worden.

Meer dan een bouwkeet

De bouwkeet wordt tegenwoordig niet alleen ingezet om te schaften, maar ook als kantoor, vergaderzaal, kantine of kleedruimte. Bij RECO huurt u bouwketen die volledig aanpasbaar zijn aan uw wensen. De comfortabele bouwunits zijn tot drie hoog stapelbaar, waardoor u zelfs op de krapste bouwplaats kan voorzien van een volwaardige bouwkeet. RECO stelt met u de bouwkeet samen aan de hand van het aantal personen, werkplekken, en voorzieningen in de bouwkeet zoals een kleedruimte, wc’s en de kantine. Daarnaast kunt u de inrichting met meubilair ook uit handen geven aan RECO. Wilt u tijdens uw project de bouwkeet uitbreiden of kleiner maken? Geen probleem. Dankzij de modulaire bouw van RECO zijn bouwketen kunnen we op elk moment de indeling aanpassen. Zo betaalt u alleen voor wat u echt nodig heeft in uw bouwkeet.

Kortom, ook de bouwketen worden steeds duurzamer. Dankzij innovatie krijgt u een meer comfortabele bouwkeet en bespaart u op uw energiekosten. Moderne bouwketen bieden niet alleen comfortabele werkruimtes, maar zijn ook ontworpen met het oog op efficiënt energiegebruik en duurzaamheid.

Bij RECO huurt u niet alleen bouwketen maar kunt u uw gehele bouwplaats duurzaam laten inrichten. Voor meer informatie over bouwketen huren of andere materieeloplossingen kunt u terecht bij RECO.