’s Werelds eerste werkbroek met 100% geïntegreerde kniebeschermers

Artikel delen

Snickers Workwear komt dit najaar met een wereldprimeur: de AllroundWork Capsulized™ Stretch Werkbroek. Maak kennis met een uitvinding waar je knieën blij van gaan worden – vanaf nu heb je de ideale bescherming altijd bij je, waar en wanneer je ook werkt!

De 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretchbroek gaat jouw werk niet alleen veiliger en comfortabeler maken, maar ook een heel stuk gemakkelijker. Dit nieuwe model is namelijk de eerste werkbroek ter wereld met volledig geïntegreerde kniebeschermers, die water- en stofdicht in het ontwerp van de broek zijn gelast.

Dat betekent dus dat de perfecte gecertificeerde kniebescherming al precies op de goede plek zit, elke keer wanneer je op je knieën moet werken – en dat is altijd vaker dan je toe wilt geven. –. We weten allemaal hoe vaak het gebeurt dat je kniebeschermers nodig hebt terwijl ze net in de bus of in de bouwkeet liggen, of thuis naast de droger omdat je broek in de was moest.

Dat is met de Capsulized™ dus niet meer nodig. De onopvallende, flexibele en lichtgewicht kniebeschermers zijn onder hoge druk op je werkbroek vastgelast bij 196°, zodat je de ideale bescherming altijd en overal bij je hebt.

Revolutionaire Capsulized™ technologie

De Capsulized™ kniebeschermers zijn opgebouwd uit meerdere lagen zorgvuldig geselecteerde materialen. High density performance schuim zorgt voor 110 kg aan schokabsorptie, zodat je zonder zorgen kunt knielen, ook op de hardste oppervlakken. Daaronder zit een paars schild van gerecylcled high density rubber met een dichtheid van 238 kg tegen het risico van doorboring door scherpe objecten. Daarna volgt een laag grijs schuim met een dichtheid van 80 kg, waardoor je langdurig comfortabel op je knieën kunt blijven werken. Een laag polyester stof sluit al deze technologie hermetisch af van de onderliggende broekspijp. Een water- en stofdichte capsule dus: vandaar de naam.

De Capsulized™ kniebeschermers worden met een speciale techniek verzegeld onder een slijtvaste laag CORDURA® stretchstof. Daardoor kan er geen stof of vocht bij je bescherming komen. Je kunt je nieuwe werkbroek dus met bescherming en al in de wasmachine en droger stoppen. Morgen trek je hem in één soepele beweging weer aan, in de wetenschap dat je weer de hele dag comfortabel, veilig en verantwoord aan het werk gaat!

Volledig EN 14404 gecertificeerde bescherming – always on

De geïntegreerde kniebeschermers in de 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretchbroek zijn volledig gecertificeerd volgens de eisen van EN 14404. Daardoor weet je zeker dat je voortdurend op de juiste manier omgaat met de veiligheid van je knieën. Uiteindelijk heb je er daar maar twee van, en die maken onderdeel uit van het belangrijkste gereedschap dat je ooit zult gebruiken: je eigen lijf.

Size matters

Voor de perfecte bescherming is de perfecte fit van het allergrootste belang. Natuurlijk wil je sowieso dat jouw werkkleding zo goed mogelijk aansluit op de unieke bouw van je eigen lichaam. Dat is de beste garantie voor een werkdag met optimaal comfort en de beste resultaten. Met een Capsulized™ werkbroek geldt dit des te meer, want de ergonomisch gevormde kniebeschermers werken alleen als ze exact op de goede plek je knieën kunnen bedekken. Laat je dus goed adviseren en maak gebruik van de uitgebreide maattabel die Snickers Workwear je biedt.

Inventing Workwear

Het research & development team van Snickers Workwear is meer dan drie jaar bezig geweest om de Capsulized® tot in de puntjes te ontwerpen, te testen en te perfectioneren. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat je hier een echte wereldprimeur in handen hebt.

“Voor ons is het vanzelfsprekend dat we er met zoveel tijd en aandacht aan hebben gewerkt. Wij zijn al sinds 1975 bezig om werkkleding van begin tot eind te ontwerpen en uit te vinden. We laten al onze ontwerpen inspireren én testen door de mensen die er elke dag in werken. De Capsulized Stretch Werkbroek is de nieuwste innovatie in een lange reeks van producten die de werkvloer hebben vernieuwd. ‘Inventing Workwear’ noemen we dat. Dat doen we inmiddels al bijna vijftig jaar, en zolang vakmensen het beste van zichzelf willen blijven geven gaan we daar gewoon mee door!”, aldus Snickers Workwear.

Beweeg jij ook mee met de nieuwste technologie op het gebied van verantwoord, efficiënt en vooral lekker werken? Probeer de 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretchbroek dan nu zelf en gun je knieën het beste dat eersteklas werkkleding te bieden heeft.

Snickers Workwear
www.snickersworkwear.com