Verkorte HBO-opleiding exclusief over CAD

Artikel delen

Je bent een CAD-engineer en helemaal klaar voor de volgende stap. Je wilt jouw kennis en -vaardigheden vergroten en voelt wel wat voor verdere specialisatie. Kortom: je wilt vooruit. TEC/CAD College biedt een unieke opleiding Waarmee je snel en doelmatig jouw ambitie realiseert. Je behaalt het HBO-certificaat en mag voortaan de titel ACE; Autodesk Certified Engineer voeren.

Impressie appartementencomplex

Bij TEC/CAD College volg je een, door de overheid erkent, verkort HBO-traject waarmee jouw kennis en vaardigheden op het gebied van CAD vergroot worden en je uiteindelijk een HBO-certificaat behaalt.

Je kiest bij TEC/CAD College een richting uit de drie verschillende HBO-trajecten. Je werkt altijd met de nieuwste versie van de software en je krijgt de beschikking over het meest actuele leer- en naslagwerk. Voor de software die nodig is voor jouw studie wordt gezorgd zodat je thuis volop kunt oefenen.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kies dan voor een van de HBO-trajecten van TEC/CAD College. Kijk voor meer informatie en de cursusdata op de website. Ook voor korte cursussen en boeken op gebied van technisch tekenen kun je daar terecht. Maak gebruik van de gratis tools, de vele instructiefilmpjes en download de cursusbrochure.

Neem voor meer informatie of inspiratie een kijkje op de website.

TEC/CAD College
www.cadcollege.nl