Nieuwe video presenteert gemak van zwaluwstaartplaatvloeren

Artikel delen

De zwaluwstaartplaten van Duofor zijn eenvoudig te verwerken dankzij hun hoge maatvastheid en eenvoudige legpatroon. Onlangs is een video gepubliceerd die het eenvoudige legpatroon van de zwaluwstaartplaten uitlegt. Deze video biedt aannemers en bouwers een kijk op de voordelen van deze zwaluwstaartplaten en de gemakkelijke manier waarop ze gemonteerd kunnen worden.

ZwaluwstaartplatenDe zwaluwstaartplaten van Duofor zijn eenvoudig te verwerken dankzij hun hoge maatvastheid en eenvoudige legpatroon. Onlangs is een video gepubliceerd die het eenvoudige legpatroon van onze zwaluwstaartplaten uitlegt. Deze video biedt aannemers en bouwers een kijk op de voordelen van deze zwaluwstaartplaten en de gemakkelijke manier waarop ze gemonteerd kunnen worden.

Duurzaamheid en zinkbescherming staan ook centraal bij de zwaluwstaartplaten van Duofor. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig, verzinkt kwaliteitsstaal (275 gr/m2), wat ze uiterst duurzaam maakt. Overeenkomstig het Bouwbesluit 2021, dat een referentieperiode van minimaal 50 jaar voorschrijft, biedt de producent zelfs 50 jaar garantie op de Duofor zwaluwstaartplaten. In de praktijk gaan de zwaluwstaartplaten vaak veel langer mee, wat een duurzame investering waarborgt.

De nieuwe video benadrukt ook de snelle verwerking van deze platen, dankzij hun uitstekende maatvastheid. Hierdoor verloopt het leggen van nieuwe zwaluwstaartplaatvloeren aanzienlijk sneller en efficiënter, wat een duidelijke tijdsbesparing oplevert voor bouwprojecten.

Bovendien bieden de Duofor zwaluwstaartplaten uitstekende brandvertragende eigenschappen. Met de juiste verwerking, inclusief mortel, kan een brandweerstand van meer dan 60 minuten worden gerealiseerd. Dit draagt bij aan een verhoogde veiligheid in gebouwen en biedt de nodige zekerheid aan zowel bouwers als bewoners.

Kortom, de video toont de voordelen van de Duofor zwaluwstaartplaten en benadrukt hun eenvoudige legpatroon. Duofor blijft de norm stellen voor hoogwaardige bouwmaterialen en draagt bij aan de toekomst van veilige en efficiënte bouwprojecten. Bekijk de video hieronder:

Duofor
www.duofor.eu