Hoe een 3D wapeningsmodel jouw project transformeert

Artikel delen

Een offerte vertelt je wat en hoeveel, een 3D model waar en waarom. Zo heb je een compleet overzicht voordat je bestelt. Wanneer je de 2D constructietekeningen aanlevert, dan zet Betonstaal.nl die om naar een 3D model. Dat is erg handig, om meerdere redenen. Het 3D model is in te zien in de RebarAssist (3D viewer ontwikkeld door Betonstaal.nl). Je kunt het model van alle kanten bekijken, je kunt roteren en inzoomen.

Wapeningmodel

Ook kun je diverse onderdelen selecteren. Daardoor is het inzichtelijk hoe jouw constructie in elkaar zit. En je ziet direct wat waar gemonteerd moet worden. Je ziet precies welke oplossingen er zijn bedacht. Geen gepuzzel. Met deze speciale 3D-viewer kan iedereen wapening bestellen voor betonconstructies. Voor de RebarAssist hoef je niks te installeren en je hoeft niet in te loggen. Het opent direct in je browser. Het werkt heel intuïtief.

Makkelijke communicatie

Door gebruik te maken van de 3D-viewer, maak je het jezelf makkelijker. Wil je overleggen met de aannemer of opdrachtgever? Wanneer je naar hetzelfde 3D model kijkt, weet je zeker dat je het over hetzelfde hebt. Dat is makkelijk afstemmen.

Gratis 3D model

Je ontvangt de link van jouw 3D model in je offerte of bestellijst. Je ontvangt het 3D model dus al wanneer je een offerte aanvraagt. Deze service is zowel voor grotere projecten als voor kleinere klanten beschikbaar.

Betonstaal.nl
www.betonstaal.nl