Ventilatie aangedreven door wind: unieke technische eigenschappen

Artikel delen

Een zeer eigenzinnig en verrassend design gecombineerd met uitstekende prestaties, klaar voor de toekomst waarin het gebruik van duurzame energiebronnen centraal staat. De wind laat de Silairo draaien!

Door de toenemende vraag naar de Silairo heeft Tilmar deze revolutionaire windgedreven ventilator in twee kleuropties, grijs (RAL-7024) en zwart (RAL-9005). De ventilator heeft een standaard aansluiting met uitneembare pasring, voor plaatsing over buizen met zowel buitendiameter ø110mm als buitendiameter ø125mm. Daarnaast heeft Tilmar adapters in het assortiment zodat de Silairo ook toepasbaar is over buizen van ø131, ø150 en ø160mm.

Slimme aerodynamische vormgeving

Optimale werking is tot stand gebracht door slimme aerodynamische vormgeving, en dat met een zeer onderscheidend uiterlijk. Hoogwaardig kunststof maakt deze vormgeving mogelijk, terwijl het hart van de ventilator bestaat uit RVS onderdelen en een zeer licht lopende lagerset. De Silairo windgedreven ventilator is vanwege zijn unieke technische eigenschappen gepatenteerd.

De Silairo is geschikt voor plaatsing op ventilatiekanalen voor luchtafvoer van gebouwen of objecten om de natuurlijke stroming naar buiten te ondersteunen of te bevorderen en om terugstroming van lucht te voorkomen. Eventueel invallend regenwater wordt ingenieus aan de onderzijde weer naar buiten afgevoerd. Het hoogwaardige kunststof, ongevoelig voor corrosie, is speciaal voor een dynamische en duurzame buitentoepassing geselecteerd en UV-bestendig.

Tilmar
tilmar.nl